Kotimainen varaosa- ja lisävarustekauppa 2003 lähtien

13.09.2011 Heico Sportiv eMotion tehonlisäykset Volvo- malleihin !

*Heico Sportiv eMotion*- teholisäys tuo Volvoosi kaivattua terävyyttä ja urheilullisuutta. Heico Sportiv eMotion on turvallinen tehon ja väännön lisäystapa. Heico Sportiv eMotion optimoi autosi moottorin vaikuttamatta kuitenkaan moottorin taloudellisuuteen, moottorin CO2- päästöarvot pysyvät liki muuttumattomana, eikä tehonlisäys vaikuta moottorin päästöihin.

eMotion

Heico Sportiv eMotion tehonlisäykset ovat Saksassa ja Sveitsissä Volvon oman uuden auton takuun alaisia, tämä kertoo omaa kieltään tehonlisäyksen turvalisuudesta. Heico Sportiv eMotion ei vaikuta auton omaan diagnostiikka järjestelmään ja tehonlisäys on mahdollista poistaa jälkiäjättämättä. Heico Sportiv eMotion ei vaikuta auton moottorinohjauksen turvajärjestelmiin.

eMotion johtosarja

Heico Sportiv eMotion on pitkäjännitteisen kehitystyön tulos, jonka jäljet johtavat Heico Sportivin merkkiliike-statuksen ja tietämykseen, joka on hankittu Saksan Autobahn- käytössä ja Nürburgingin 24h kestävyyskilpailuissa. Valitsemalla Heico Sportiv eMotion- tehonlisäyksen, tiedät että moottorin, vaihteiston tai voimasiirron turvarajoja ei ylitetä ja edellä mainittujen komponettien kestoikä säilyy muuttumattomana.

Heico Sportiv eMotion on siis ykkösvalinta uuteen tai uudehkoon Volvo- henkilöautoon.
Mikäli et löydä omistamaasi Volvoa listattuna verkkokaupastamme, kysy saatavuutta !

Lahjakortti