Kotimainen varaosa- ja lisävarustekauppa 2003 lähtien

Ohjeita Alustasarjan valintaan, mikä minun pitäisi valita?

Kevät alkaa olla käsin kosketeltavan lähellä jo etelässä ja pohjoisessakin talven selkä alkaa taittua.

On aika tarkistaa ajokorkeus ja tehdä tarvittavat muutokset urheilulliseen suuntaan !

Laaja valikoimamme kattaa kaikki suosituimmat alustamerkit ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun, on auto uusi tai vanha ja haetaanko hillittyä madallusta mukavuutta unohtamatta vai onko kiikarissa vain äärimmäinen madallus harrastepeliin, mukavuus toissijaisena.

LOGOT

Muutamia kysymyksiä ja vastauksia alustan valintaan:

CASE 1

Haluan Audini lievän madalluksen Audini tehtaan sporttialustaan, mutta en halua kuitenkaan uhrata mukavuutta ulkonäön alttarilla. Mitä teen? T: Audi A4 8K- mies

Slamit.net vastaa:
Sinulle sopiva alustavalinta on Eibachin Pro-Kit -jousisarja tai H&R – jousisarja. Eibach on näistä kahdesta lievemmin madaltava ja H&R hiukan enemmän. Mikäli iskunvaimentimet ovat jo nähneet maantietä, Eibach tarjoaa Pro-System alustasarjan iskunvaimentimineen ja H&R vastaavan Cup-Kit – sarjan. Lopputuloksena molemmilla on laadukas alustapäivitys alkuperäisen tehtaan sport- alustan tapaan, mukavuuden kärsimättä juurikaan.

Eibach Pro-Kit jousisarja on jopa pintapehmeämpi kuin muutamat autovalmistajien omat sport-alustat.

CASE 2

Olen tulevaksi kesäksi hankkinut suurta ja laadukkaat vanteet ja Volkkarini vakioalusta näyttää lähinnä naurettavalta. Viime kesänä hankkimani madallusjouset jotenkin silti tekevät autosta korkean näköisen, itselläni on kyllä haussa matalampi setup.
En kuitenkaan halua autosta aivan kivirekeä, ajaahan sillä myös parempi puolisko ja sitä napinaa auton ajokelvottomuudesta jokaisessa töyssyssä ei kuuntele kukaan, ymmärrättehän varmasti? T: Passat 3BG- mies

Slamit.net vastaa:
Suosittelisimme laadukasta coilover- alustaa, jolla saat pyörät oikeisiin kohtiin lokasuojan kaariin ja maavarankin säädettyä juuri sopivaksi. Sinulle sopivia sarjoja ovat FK Königsport (säädettävillä Konin vaimentimilla), KW Variante 1, Eibach Prostreet- S coiloverit sekä H&R Coilover- sarjat. Mikäli budjetti tiukilla FK Highsport myös vakavasti harkittava vaihtoehto, jos taas budjetissa on löysää KW Variante 2:ssa löytyisivät ne vaimennuksen säädöt ja FK tarjoaa Königsport- sarjaa ruostumattomilla tolpilla nimellä Silverline X. Kaikilla näillä sarjoilla saavutetaan urheilullinen ulkonäkö ja ajettavuus, mukavuuden jäädessä sopivaksi vielä käyttöautoonkin.

CASE 3

Hankin kesäpeliksi prätkän rinnalle tuollaisen VR6 Golffin ja se pitäisi saada ihan tonttiin, mulla on BBS:t huollettuna stretchatuilla Nankangeilla ja tästä tulee kyllä ihan hiton epäkäytänöllisen makee peli. Tosin budjetti on aika niukka, kun pitäisi muijan mukaan tehdä saunaremppakin vielä ennen kesää, on se ihme mitä kaikkee ne muijat aina keksii.
T: Golf VR6- mies

Slamit.net vastaa:
Edullista ja mutta hintalaatusuhteeltaan hyvää coilover- sarjaa etsivälle ykkösvalinta ovat hollantilaisen V-Maxxin coilover-alustat, hinta on halpa, kierrettä riitää laskemaan auto varmasti riittävän alas, eikä takuu-caseja vuotavista iskunvaimentimista tai katkenneista jousista ole odotettavissa, eli kaikin puolin hyvä valinta. Jos budjetti venyy, FK Highsportkin voisi olla harkinnan arvoinen ja jos taas osa alustabudjetista menee siihen saunaremppaan, FK:n Hightec kiinteät alustasarjat ja JOM Coilover- sarjat ovat myös harkinnan arvoisia. Jälkimmäisiä ei juuri sivuiltamme vielä löydy, mutta kysyvä ei tieltä eksy, eli myös JOM:in halpis-coilit ovat saatavilla meiltä.

Yllä 3 erilaista alustatarvetta, toivottavasti löysit näistä jo vastauksia kysymyksiisi, autamme luonnollisesti mielellämme löytämään sen juuri oikean alustan autoosi !

Terveisin

Slamit.net Staff
Mikko, Taneli & Harri

Lahjakortti